Grävmaskin Västerås

RING OSS - 021-372 46 60

Hjullastare

Ni kan köpa en grävmaskin i Västerås av oss. Vi har en grävmaskin i Västerås just för er.

Behöver du köpa en entreprenadmaskin i Västerås eller övriga Västmanland? Av vårt företag kan ni förutom att köpa och hyra grävmaskin i Västerås även köpa och hyra hjullastare i Västerås.

Hjullastare i olika storlekar

Vi är stolta återförsäljare av Ljungby Maskins hjullastare i Västerås men säljer även begagnade hjullastare i Västerås av andra märken; däribland Caterpillar, JCB, Wacker Neuson och Weidemann. Vi ser alltid till att vi har ett par begagnade hjullastare i lager i Västerås redo för leverans. 

Våra hjullastare i Västerås från Ljungby Maskin finns i olika storlekar; allt från 9-32 ton. Vi har hjullastare för olika ändamål. Vi har valt att samarbetar med Ljungby Maskin, eftersom vi då kan erbjuda våra kunder en riktigt bra maskin.

Detta får ni:

  • Låga totalkostnader.
  • Lösningar efter dina behov.
  • Driftsäker och servicevänlig hjullastare.
  • Unikt lastaggregat.
  • Kraftfulla miljömotorer.
  • Marknadens lägsta ljudnivå.

Hjälper er hitta rätt hjulmaskin

Tack vare vår goda maskinkännedom kan vi hjälpa er hitta rätt produkt. Tillsammans hjälper vi er att välja modell och utrustning till er hjullastare i Västerås. Vi optimerar även maskinen efter era önskemål. Hjullastarna går även att få i svart förutom i gult.

Är ni på jakt efter en hjullastare i Västerås eller vill hyra en grävmaskin i Västerås eller någon annan stad i Västmanland; Arboga, Örebo, Fagersta, Hallstahammar, Hällefors, Kungsör, Köping och Lindesberg. Kontakta oss, av oss kan ni hyra hjullastare och grävmaskin i Västerås med omnejd.

Strengbohm Eneby AB


Eneby 6
635 09 Eskilstuna

021-372 46 60

[javascript protected email address]

556413-9573


Grävmaskin

Hjullastare


logo-image

Om Oss

Behöver ni en grävmaskin? Av oss kan ni både köpa och hyra grävmaskin i Västerås.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Strengbohm Eneby AB

Org nr: 556413-9573
Eneby 6
635 09 Eskilstuna
Tel: 021-372 46 60

Hitta hit