RING OSS - 021-372 46 60

Grävmaskin Västerås

RING OSS - 021-372 46 60

Grävmaskin

Här är en grävmaskin i Västerås som vi säljer.

Behöver du hyra en grävmaskin i Västerås? Vi har olika grävmaskiner för olika behov. Hos oss hittar ni både bandgrävare och hjulgrävare. Vi har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner och kan guida er rätt. Kontakta oss för att köpa eller hyra en grävmaskin i Västerås mer omnejd!

Grävmaskin efter era behov

Vi har en grävmaskin i Västerås för varje tillfälle. Av oss kan du köpa både en nyproducerad grävmaskin i Västerås men också en begagnad grävmaskin. Vår personal är alltid på jakt efter begagnade maskiner och ser till att vi alltid har ett lager av maskiner redo för våra kunder.

Vi är återförsäljare av märkena Wacker Neuson och Takeuchi och säljer deras respektive grävmaskin i Västerås. De har olika modeller och storlekar av grävmaskiner. 

Bandgrävare

Är du ute efter en smidig grävmaskin i Västerås? Vi har en hel del bandgrävare. Våra minigrävare tar liten plats med utför jobbet trots sin storlek. 

Hyr ut även bandgrävare, de väger alltifrån 800 kg till 20 ton.

Hjulgrävare

Är du ute efter att hyra en grävmaskin i Västerås som du ska använda till olika slags arbeten? Då är en hjulgrävare någonting för dig! Av oss kan du få en bra grävmaskin i Västerås från 3,5 till 10 ton av antingen märket Takeuchi, Wacker Neuson eller Ljungby Maskin.

Av oss får du oavsett vilken grävmaskin du väljer mycket maskin för pengarna och möjligheten att köpa samt hyra grävmaskin i Västerås och följande kommuner i Västmanland; Arboga, Örebo, Fagersta, Hallstahammar, Hällefors, Kungsör, Köping och Lindesberg. 

Hos oss hittar du en grävmaskin i Västerås till bra pris,